Skip to main content

Powder brows, alles wat je moet weten

Ben jij het ook zo zat om elke ochtend weer met een potlood in de weer te moeten gaan om je wenkbrauwen bij te werken? Gelukkig is er nu een oplossing die je leven een stuk makkelijker maakt: powder brows! In deze blog vertel ik je alles wat je moet weten over deze nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwstyling. 

Powder brows zijn een vorm van semi-permanente make-up voor je wenkbrauwen. Het is eigenlijk een soort tatoeage, maar dan met een poederachtig effect. Hierdoor krijg je een zachte, poederige look die er natuurlijk uitziet. Het is dé oplossing voor vrouwen die elke ochtend uren voor de spiegel staan om hun wenkbrauwen in model te krijgen.

Bij het aanbrengen van powder brows wordt er met een speciale naald pigment in je huid aangebracht. Dit gebeurt op een heel nauwkeurige manier, waardoor de wenkbrauwen er heel natuurlijk uitzien. Je kunt zelf de vorm en kleur van je wenkbrauwen kiezen, zodat het helemaal naar jouw wens is. En het mooiste van alles? Het blijft wel 1 tot 2 jaar zitten!

Maar hoe gaat het proces van het zetten van powder brows eigenlijk in zijn werk? Het begint allemaal met een intakegesprek waarin je jouw wensen en verwachtingen bespreekt met de specialist. Daarna wordt er een schets gemaakt van de vorm van je wenkbrauwen en de kleur wordt uitgezocht die het beste bij jouw huid en haarkleur past.  Pas als jij helemaal tevreden bent, wordt er gestart met het aanbrengen van de pigmenten.

Je mag de eerste week na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank en je moet oppassen met water op je wenkbrauwen. Maar na die week kun je lekker genieten van die mooie natuurlijk ogende wenkbrauwen!

Ben jij ook benieuwd geworden naar powder brows? Maak dan snel een afspraak bij mij in de schoonheidssalon in Sneek en ik zorg ervoor dat jij straks de mooiste wenkbrauwen van Friesland hebt. En als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd even contact met mij opnemen. Ik help je graag verder.

Lees ook:

Wenkbrauwen tatoeëren
Waarom wordt PMU afgeraden tijdens zwangerschap

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.