Skip to main content

Wenkbrauwen PMU

Natuurlijke permanente make-up voor jouw wenkbrauwen

Voor mij is permanente make-up een toevoeging aan je uiterlijk. Je gezicht, net zoals alles, moet in harmonie zijn. Dat is voor mij de uitdaging om jouw wenkbrauwen zo mooi te zetten dat zelfs een geoefend oog twee keer moet kijken. 

Bij het zetten van permanente wenkbrauwen hanteer ik diverse technieken. Welke techniek het natuurlijkste effect bij jou geeft dat bepalen we voor we beginnen met de behandeling, of als je dat fijner vindt tijdens een intake gesprek.

De PMU technieken die ik gebruik:

  • Hairstroke

Deze techniek geeft het idee alsof je van jezelf haartjes hebt. Het is minder strak dan powder brows en heeft een meer ‘open’ effect omdat er tussen de haartjes nog huid zichtbaar is. Deze techniek raad ik dan ook vaak aan bij mensen die weinig tot geen haartjes meer hebben en van een zo natuurlijk mogelijk effect houden.

Dit is ook een prachtige techniek wanneer je alopecia hebt.

  • Powder of ook wel Schaduw of Ombre genoemd

Wanneer je je wenkbrauwen voller wilt laten lijken, dan is deze techniek zeer geschikt. Ook wanneer je niet helemaal tevreden bent met je eigen vorm kun je met powder brows je eigen wenkbrauwen iets meer ‘perfectioneren’. Met de powder techniek kun je verschillende effecten bereiken. Wil je een aanwezig opgemaakt effect met scherpe lijnen of wil je juist een zeer natuurlijke effect zonder harde lijnen, alsof ze zachtjes zijn bijgetekend? Alles is mogelijk.

  • Combi

Soms is het mooier om een combinatie van beide technieken te maken, dit noem je ook wel combi brows. Als er nog wel haren in de wenkbrauwen zitten, maar op sommige plekken gaten, dan kun je deze gaten opvullen met hairstrokes en de rest vul je op met de powder techniek. Het uiteindelijke resultaat geeft meer diepte aan de wenkbrauw.

Wenkbrauwen nieuwe zetting € 300 
Wenkbrauwen nabehandeling binnen 2 maanden € 80
Wenkbrauwen nabehandeling binnen 1 jaar € 160
Wenkbrauwen nabehandeling binnen 1 & 2 jaar € 220
Wenkbrauwen gezet bij andere salon € 300
Adviesgesprek € 25

Wil jij ook
permanente make-up?

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.