Skip to main content

Huidverbetering

Mooi oud worden op een natuurlijke manier, dat wil jij toch ook?

Met biologische huidverzorging, lymfe drainage, deep tissue pressure, cupping, buccal of skin lift massage kun je je huid verbeteren en er jonger uit laten zien op een natuurlijke manier

 

Huidveroudering; je houdt het niet tegen, maar of je mooi oud wordt bepaal jij! Om rimpels, fijne lijntjes, verzakking van de kaaklijn, pigmentvlekken, doffe huid etc. tegen te gaan zul je je huid goed moeten onderhouden. 

Welke behandeling is geschikt voor jou

Welke behandeling het beste voor jou is bekijken we na een uitvoerig intake gesprek. Hieruit zal naar voren komen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Tijdens een kuur is het gebruikelijk dat ik verander van technieken. Huidverbetering is maatwerk en zal dan ook iedere behandeling weer iets anders vragen.  

Deze huidverbeterende behandelingen bied ik aan:

Thuisverzorging

Om tot een perfect resultaat te komen gaat een behandeling in de salon hand in hand met de thuisverzorging. Het een kan helaas niet zonder het ander. Wanneer je intensief sport stop je ook niet alleen maar ongezonde dingen in je lijf. Het is daarom van belang dat je thuis de producten gaat gebruiken die ik je aanraad. Alleen zo halen we het beste in jouw huid naar boven.

Als wij samen een traject ingaan verwacht ik van jou toewijding. Van mij mag je verwachten dat ik er alles aan doe om tot het beste resultaat te komen.

Voor het beste resultaat maak ik een keuze uit de volgende producten:

Wat denk je ervan, zullen we kijken wat we samen kunnen bereiken?

Wacht niet langer en maak je afspraak om aan je huid te werken

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.