Skip to main content

Permanente make-up

's Ochtends verzorgd en opgemaakt wakker worden? Jouw droom, mijn passie! Ik vind het altijd een feest om het mooiste in iemand naar boven te halen. Met permanente make-up blijft dit zelfs jarenlang zichtbaar.

Permanente make-up biedt veel dagelijks gemak, het zit altijd en overal perfect. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of je wenkbrauwen nog op hun plaats zitten of dat je eyeliner zit waar je dat niet wil.

Mijn specialiteit is vooral een zo natuurlijk mogelijke permanente make-up.

 

Goede permanente make-up is onzichtbaar

 

Toen ik in 2002 begon met de training permanente make-up stond permanente make-up nog in zijn kinderschoenen vergeleken met nu. Ik was een van de eerste salons die permanente make-up aanbood in Friesland. Toentertijd had permanente make-up nog meer een tatoeage-achtig resultaat, tegenwoordig is het allemaal net even wat verfijnder.

In de tussentijd heb ik niet stil gezeten; ik heb mij bij laten scholen en ik volg nog met regelmaat master trainingen door nationale maar ook door internationale PMU artiesten.

Als ik iets door de jaren heen heb geleerd is het dat permanente make-up het liefst zo natuurgetrouw wordt aangebracht. Het mooiste is dat je niet ziet dat je permanente make-up hebt.

De behandeling

De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Deze verdoving dien je zelf bij je huisarts aan te vragen en neem je mee naar de salon waar ik het voor je aanbreng. De eerste behandeling duurt ongeveer twee uur. Ik neem graag ruim de tijd voor je, dus houd hier rekening mee. We beginnen de behandeling met het maken van foto’s en hierna begint het voortekenen. Samen kijken we naar wat je wilt en wat bij je past. Na het voortekenen kan het plaatsen van de permanent make-up beginnen.

Direct na de behandeling ziet de aangebrachte permanente make-up er iets donkerder uit. De volledige genezing en het herstel van de huid duurt c.a. drie tot vier weken.

Permanente make-up onderhouden

Permanente make-up vervaagt langzaam, dit heeft te maken met de PH-waarde van de huid. Door de zon, cosmetische peelings en zuren in bepaalde crèmes of door zwembadwater kan het pigment sneller vervagen. Het is daarom aan te raden om de behandeling na een bepaalde tijd te herhalen om de permanente make-up mooi te houden. Het verschilt per persoon na hoeveel tijd de behandeling herhaald moet worden.

Goedgekeurd

Ik werk uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid welke door de GG&GD wordt gecontroleerd in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid. De Ontspannerij is goedgekeurd door de GG&GD. Dit is te controleren via www.veiligtatoeerenenpiercen.nl Bij elke behandeling wordt gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

Het verschil

Om tot de beste resultaten te komen werk ik met de meest geavanceerde apparatuur die er op dit moment op de markt te krijgen is. Omdat niemand gelijk is en omdat ik me in diverse technieken heb gespecialiseerd ben ik in het bezit van niet 1 maar 2 handstukken. Dit is uniek op het gebied van permanente make-up, maar ik kan zeggen na bijna 20 jaar ervaring dat dit echt een groot verschil maakt voor een mooier resultaat.

Wil jij ook
permanente make-up?

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.