Skip to main content

Over ons

Rodina Altenburg

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mij, de persoon achter De Ontspannerij. Graag stel ik mij aan jou voor:

Ik ben Rodina Altenburg en sinds 2003 ben ik eigenaar van De Ontspannerij. Wat ooit is begonnen als een grote Wellness locatie met dagarrangementen inclusief sauna- en lunch gelegenheid, in de Stadsfenne, is in 2010 teruggebracht naar een knusse salon in het centrum van Sneek.

De salon is ingedeeld in 2 behandelruimtes vanwaar ik mijn specialisaties permanente make-up en biologische huidverbetering naar een hoger niveau heb getild. Ondanks dat ik geen ‘ontspannende’ dagarrangementen meer aanbied is de naam De Ontspannerij wel gebleven. Mijn insteek is namelijk nog steeds behandelen in een ‘ontspannen’ sfeer.

Ik vind het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij mij in de salon. Wanneer jij ontspannen bent zullen de behandelingen beter aanslaan en het uiteindelijke resultaat beter zijn. Daarnaast is het natuurlijk echt jouw moment voor jezelf.

In 2002 heb ik mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond en daarnaast heb ik mijn diploma voor permanente make-up behaald. 2 belangrijke diploma’s die nu de basis van mijn salon vormen.

Sinds het behalen van mijn diploma’s heb ik niet stil gezeten en heb ik veel trainingen gedaan. Allen met het uitgangspunt dat het op een natuurlijke manier gebeurt en/of een zo’n natuurlijk mogelijk effect heeft. 

Wanneer je de salon verlaat zie je er op je best uit op een zo'n natuurlijk mogelijke manier

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.