Skip to main content

TransformAge Pure Skin Lift / Buccal

Ben jij al bekend met de massage die de wereldsterren al een tijd omarmen? Buccal of TransformAge Pure Skin lift massage, zoals wij de massage noemen, is een geweldige huidverbeterende massage voor je huid. 

Wil je op een natuurlijke manier een stevigere huid? Dan kun je bij De Ontspannerij terecht voor een ‘Buccal Massage’ of zoals het in mijn salon wordt genoemd: een ‘TransformAge Pure Skin Lift’ massage.

De Buccal Massage is een geliefde massage onder sterren als Jennifer Lopez en Meghan Markle.

Het mooie van deze massage is dat het op een natuurlijke manier het gezicht zijn vorm teruggeeft. Door middel van een massage vanuit de mond wordt het dieperliggende spierweefsel aangepakt en wordt er meer volume aan het gezicht geven.

De TransformAge Pure Skin Lift stimuleert de aanmaak van collageen. Naarmate we ouder worden  neemt collageen af en deze afname staat in direct verband met de afname van de stevigheid van de huid en de toename van fijne lijntjes en rimpels.

Het bijzondere aan deze massage is dat het ook de spieren van het gezicht losmaakt. Ben jij je er bewust van hoeveel spanning je opbouwt in je gezicht? We hebben ontzettend veel spieren in ons gezicht die we gedurende de dag continu gebruiken. We fronzen, we lachen en onbewust slaan we dus ook veel stress op in de spieren van ons gezicht. Weet jij bijvoorbeeld dat de kaakspier een van de sterkste spieren van ons lichaam is? De TransformAge Pure Skin Lift voert deze stress in de spieren af en maakt de knopen los. Je zal merken dat wanneer je deze behandeling regelmatig laat uitvoeren je gezicht meer ontspannen zal aanvoelen en je huid meer volume en versterkte contouren heeft.

Ervaar ook de behandeling van de sterren

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.