Skip to main content

Verzorg Je Lippen Natuurlijk deze Winter met Rosel Heim Lipcare

De zomer is officieel begonnen en dat betekent zon, strand en lange avonden buiten. Maar al dat zonnebaden en buiten zijn kan ook z'n tol eisen op je huid. Bij De Ontspannerij wil ik ervoor zorgen dat je er deze zomer stralend uitziet en je huid optimaal beschermd en verzorgd is. In deze blog deel ik mijn beste tips voor zomerhuidverzorging en vertel ik je hoe mijn behandelingen je kunnen helpen er op je best uit te zien.

1. Bescherm Je Huid Tegen de Zon: Het belang van zonnebescherming kan niet genoeg benadrukt worden. UV-stralen kunnen de huid beschadigen en veroudering versnellen. Gebruik zonnebrandcrème op basis van minerale zonnefilters die je huid niet alleen beschermen, maar ook verzorgen. Bij De Ontspannerij adviseer ik Sonnen Van Rosel Heim. Deze kun je bij mij in de salon kopen en hierbij krijg je meteen een advies voor jouw huid. 

2. Hydrateer van Binnen en Buiten: De zon en warmte kunnen je huid uitdrogen. Drink voldoende water en gebruik hydraterende producten. Mijn huidverbeterende gezichtsbehandelingen zijn perfect om je huid een hydratatieboost te geven. Overweeg een ampul met hyaluronzuur, het hydroluron ampul van Rosel Heim is hiervoor pefect, voor intense hydratatie.

3. Verfris Je Look met Permanente Make-Up: In de zomer wil je er graag goed uitzien zonder veel make-up te hoeven dragen. Permanente make-up, zoals de hairstroke techniek, is ideaal voor de zomer. Het blijft perfect zitten, zelfs na een duik in het zwembad. Onze ultra realistic brows zorgen voor een natuurlijke uitstraling die je look moeiteloos compleet maakt.

4. After-Sun Verzorging: Na een dag in de zon is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Gebruik een verkoelende after-sun lotion en overweeg een kalmerende gezichtsbehandeling om je huid te herstellen en te verfrissen. Onze behandelingen met biologische producten helpen je huid te kalmeren en herstellen.

5. Plan een Zomerbehandeling: De zomer is het perfecte moment om jezelf te verwennen met een speciale behandeling. Boek bijvoorbeeld een luxe gezichtsbehandeling die specifiek gericht is op zomerverzorging en geniet van een momentje voor jezelf. 

Bij De Ontspannerij sta ik klaar om je te helpen er deze zomer stralend uit te zien. Of je nu kiest voor een hydratatieboost, permanente make-up of een ontspannende gezichtsbehandeling, ik zorg ervoor dat je huid gezond en mooi blijft. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van mijn biologische huidverzorgingsproducten en gespecialiseerde behandelingen.

Zonnige groet,

Rodina De Ontspannerij

Lees ook:

De Natuurlijke Schoonheid van Rosel Heim: Biologische Huidverzorging bij De Ontspannerij in Sneek

Misschien wil je hier nog meer over lezen

Wel of niet aan beginnen?

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.