Skip to main content

Ontdek de wonderen van cupping voor een stralend gezicht

Woon jij in de omgeving van Sneek en ben je op zoek naar een natuurlijke en effectieve manier om je huid te verbeteren en die jeugdige gloed terug te krijgen? Zoek dan niet verder! In deze blog ga ik het hebben over een hot-topic in de schoonheidswereld: cupping van het gezicht.

Wat is cupping van het gezicht? Cupping van het gezicht is een eeuwenoude techniek die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het maakt gebruik van kleine glazen of siliconen cups die op je gezicht worden geplaatst. Door de cups vacuüm te zuigen, creëren ze zachte zuigkracht op je huid. Dit helpt de doorbloeding te verbeteren en de lymfedrainage te stimuleren.

De voordelen van cupping van het gezicht zijn:

  1. Verjongde huid: cupping kan helpen bij het verminderen van fijne lijntje en rimpels, waardoor je huid er jonger en stralender uitziet.
  2. Verbeterede bloedcirculatie: de cups zorgen voor een betere doorbloeding, wat resulteert in een gezondere teint en een natuurlijke gloed.
  3. Versteviging van de gezichtsspieren: door de zachte zuigkracht worden de gezichtsspieren gestimuleerd en versterkt, wat kan helpen bij het verstevigen van je huid.
  4. Verminderde zwelling en ontgifting: cupping bevordert de lymfedraianage en kan helpen bij het verminderen van zwellingen en het ontgiften van je huid.

Hoe werkt een cupping-behandeling? Een cupping-behandeling begint met het reinigen van je gezicht. Vervolgens brengt de schoonheidsspecialist een speciale olie of crème aan om de cups soepel over je huid te laten glijden. De cups worden zorgvuldig geplaatst en vacuüm gezogen, en dan begint de magie! Je voelt een zachte zuigkracht en een tintelend gevoel op je huid, wat erg ontspannend kan zijn. De behandeling duurt meestal 30 minuten en na afloop kun je direct je dagelijkse routine hervatten.

Veiligheid en nazorg: cupping van het gezicht is over het algemeen veilig en pijnloos, maar het is belangrijk om een getrainde professional te raadplegen voor de behandeling. Na de behandeling kan je huid licht rood zijn, maar dit trekt meestal snel weg. Het is ook belangrijk om na de behandeling genoeg te drinken en de huid te verzorgen met de voor juiste producten die op jouw huid zijn afgestemd.

Als je op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om je huid te verbeteren, overweeg dan zeker cupping van het gezicht. Cupping vind je in de TransformAge behandeling daarnaast kun je deze behandeling ook los boeken.

Lees ook:

Wenkbrauwen tatoeëren de 5 voordelen
Bereid je huid voor op de zon

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.