Skip to main content

Soms zijn er behandelingen nodig waar ik mij niet in heb gespecialiseerd en daarom werk ik samen met Cosmetique Totale. Zo kan ik je met een gerust hart doorverwijzen naar een huidtherapeut die deze behandelingen uitvoert bij mij in de salon.

Cosmetique Totale is uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van laserbehandelingen en werkt met hoogwaardige medische behandelmethoden. De behandelingen worden uitgevoerd door een kwaliteit geregistreerde paramedisch specialist met een BIG-registratie.

De specialist van Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Ze gaat voor veiligheid en effectiviteit en daarom werkt ze met lasers die het CE en FDA certificaat  heeft op de apparatuur als ook op de behandeling.

Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen zij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed.

Bij de huidtherapeut kun je onder andere terecht voor de volgende behandelingen: acne, acne littekens, laser ontharen, couperose, pigmentvlekken, medische peelings, huidverstrakking, huidtherapie en schimmelnagels/kalknagels.

Voor meer informatie neem je een kijkje op de website van Cosmetique Totale.

Maak een afspraak bij de huidtherapeut

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.