Skip to main content

Als schoonheidsspecialist begrijp ik de zorgen die mensen kunnen hebben bij het zetten van permanente make-up tijdens de zomermaanden heel goed. Echter, ik wil graag benadrukken dat de zomer juist een uitstekende tijd is om te investeren in permanente make-up. In deze blog zal ik uitleggen waarom het zetten van permanente make-up in de zomer een goed plan is.

  1. Langdurige resultaten: De zomer is de tijd van zon, zee en strand. Door te kiezen voor permanente make-up kun je genieten van langdurige resultaten, zelfs tijdens deze zonnige maanden. Met permanente make-up blijven je wenkbrauwen of eyeliner perfect op zijn plaats, ongeacht of je zweet of zwemt. Je hoeft je geen zorgen te maken over het uitlopen van make-up door de hitte of het vervagen van kleur door zonlicht.

  2. Tijd besparen: De zomer staat vaak in het teken van reizen, vakanties en buitenactiviteiten. Met permanente make-up hoef je minder tijd te besteden aan je dagelijkse make-uproutine. Je kunt zonder gedoe opstaan en er meteen verzorgd uitzien, zelfs als je op vakantie bent. Dit geeft je meer tijd om te genieten van de zomerse activiteiten en je ziet er altijd op je best uit.

  3. Waterbestendigheid: Met permanente make-up hoef je je geen zorgen te maken over het vervagen of uitlopen van je make-up door wateractiviteiten, zoals zwemmen of watersporten. Het is ontworpen om waterbestendig te zijn, waardoor je vrij kunt genieten van al je zomerse avonturen. Dit maakt permanente make-up een geweldige keuze voor mensen die graag actief zijn in de buitenlucht.

  4. Hersteltijd: De zomer is ook een ideale tijd om permanente make-up te laten zetten vanwege de verminderde hersteltijd. Na de behandeling moet je een paar dagen voorzichtig zijn met blootstelling aan direct zonlicht, zwembaden of het zwemmen in zee. Maar in de zomer heb je vaak meer flexibiliteit in je planning en kun je deze herstelperiode gemakkelijker inplannen. Zo kun je in alle rust herstellen zonder je dagelijkse verplichtingen in de war te sturen.

Hoewel het zetten van permanente make-up tijdens de zomer misschien een beetje tegenstrijdig lijkt, zijn er veel voordelen verbonden aan deze keuze. Met permanente make-up kun je genieten van langdurige resultaten, tijd besparen en wateractiviteiten zonder zorgen beleven. Dus, als je op zoek bent naar een manier om je zomerse look te verbeteren, overweeg dan zeker permanente make-up als een slimme en praktische keuze.

 

Lees ook:

De voorbereiding van je huid op de zon

Permanente make-up wenkbrauwen

Wenkbrauwuitval

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.