Skip to main content

Welkom bij De Ontspannerij in Sneek, waar ik je graag voorstel aan de nieuwste innovatie op het gebied van wenkbrauwverzorging: W-Brows. Met deze techniek kun je genieten van prachtige, ultra realistische wenkbrauwen met behulp van permanente make-up. In deze blog ga ik dieper in op deze behandeling en laat ik je zien waarom De Ontspannerij jouw adres is om W-Brows te laten zetten.

W-Brows: Wat is het?

W-Brows is de ultieme oplossing voor jou als jij op zoek bent naar perfect gevormde wenkbrauwen.  Net als bij microblading is W-brows een hairstroke techniek. Deze techniek maakt namelijk gebruik van permanente make-up om een realistisch haarpatroon op de huid te creëren. Het resultaat is een wenkbrauw die er volkomen natuurlijk uitziet, zelfs van dichtbij.

W-Brows zijn ontworpen om er uit te zien als echte wenkbrauwhaartjes, waardoor ze niet van natuurlijke wenkbrauwen te onderscheiden zijn. Bij de behandeling wordt gekeken naar je eigen verloop van je wenkbrauwharen en hier wordt het patroon op aangepast, zodat de gepigmenteerde haartjes meelopen met het natuurlijk verloop van je natuurlijke wenkbrauwharen.

Het verschil tussen microblading en W-Bows:

Het verschil zit hem onder andere in het aanbrengen van het pigment; met microblading breng je het pigment in de huid met een soort van mesje. Met W-Brows breng je het pigment aan met een permanente make-up machine waarmee je het pigment heel gedoceerd kan aanbrengen. Je kunt hiermee de haren ook iets dikker en zachter maken, waarbij je met microblading alleen een scherpe lijn kan maken.

Bij De Ontspannerij geloof ik in een persoonlijke aanpak. Voordat ik met de behandeling begin bespreken we eerst uitgebreid  je wensen en verwachtingen. Daarna teken ik je wenkbrauwvorm zoals ik deze ga aanbrengen. Hierbij houd ik rekening met je eigen wenkbrauw en volg ik zoveel mogelijk je natuurlijke vorm. Pas als we beide tevreden zijn over de vorm ga ik van start met de daadwerkelijke behandeling.

Wil je zelf de magie van W-Brows ervaren? Maak dan vandaag nog je afspraak bij De Ontspannerij in Sneek en ontdek hoe deze innovatieve techniek je wenkbrauwen kan transformeren. Ik zie graag!

Tot ziens!

Groetjes,

Rodina Altenburg

Lees ook:

Wat te doen als je wenkbrauwen uiitvallen

Permanente make-up wenkbrauwen

Wel of niet verven na een permanente make-up behandeling

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.