De Ontspannerij

Laviesage

 

 

Huidverbetering en huidverjonging is niet iets wat je bereikt door je alleen te richten op de buitenkant

 

Je huid groeit van binnen naar buiten, als je iets structureels aan de buitenkant wilt verbeteren moet je aan de binnenkant beginnen. Het natuurlijke proces zorgt ervoor dat alle cellen in ons lichaam van tijd tot vernieuwd worden, dus ook de cellen van de huid.

 

Je kunt je lichaam zien als een bouwpakket: de kwaliteit van het 'eindproduct', het zichtbare gedeelte van je huid, is afhankelijk van de beschikbaarheid van de juiste bouwstoffen (ofwel onze voeding). 

 

Nutricosmetics zijn specialistische supplementen die voor cosmetische doeleinden gebruikt worden. In de salon zetten we Laviesage in bij het oplossen van huidproblemen, anti-aging, huidverjonging en huidverbetering. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

 

Wist je dat de huidkwaliteit vanaf je 25ste levensjaar langzaam afneemt? Om ervoor te zorgen dat je de duurzaamheid van je huid behoudt of verbeterd kun je de voedingssupplementen van Laviesage gebruiken. Daarmee kan de huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en zorgt ervoor dat elke gebruiker beter in zijn vel zit. Die eigenschappen vind je terug in elk van de voedingssupplementen.

 

Ga je beginnen aan een huidverjongende of een huidverbeterende kuur of behandeling, dan raad ik je aan om daarbij de voedingssupplementen als ondersteuning en opbouw hierbij te gebruiken. Graag maak ik voor jou een passend advies. 

 

 

 

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl