De Ontspannerij

Anti rimpel BH

Ken je dat? 's Ochtends word je wakker en dan heb je van die diepe en/of minder diepe verticale rimpels in je decolleté. Het slapen op je zij is een van de veroorzakers van deze rimpels, maar ook teveel zon is een grote boosdoener. Zoals met elke rimpel begint het met fijne lijntjes, maar deze fijne lijntjes worden alsmaar dieper.

 

Gelukkig is daar nu de decolleté bh! Deze bh draag je 's nachts en zorgt ervoor dat de borsten min of meer op hun plaats worden gehouden. Hierdoor wordt er voorkomen dat als je op je zij slaapt er rimpelvorming ontstaat. Tevens trekken bestaande rimpels glad en dit is echt uitzonderlijk!

 

 

De bovenstaande foto's zijn genomen voor een wetenschappelijk testrapport, door CERCO Parijs. De dame op de foto is een vrouw van midden in de vijftig. 

 

Door het gebruik van deze speciale anti rimpel bh zul je na 1 nacht al merken dat de rimpels minder diep zijn. Na 7 tot 14 nachten heeft de bh haar werk gedaan en zullen de rimpels zijn verdwenen.

 

Wil je jouw decolleté extra goed verzorgen en nog betere resultaten behalen dan adviseer ik je om de Ante of de Intensive Lotion van Rosel Heim voor het omdoen van de bh aan te brengen op de huid.

 

De decolleté bh is heel gemakkelijk te gebruiken en is voor iedere vrouw geschikt. 

 

Nog meer rimpelvorming 's nachts tegengaan? Kijk ook eens hier

 

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl