De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Permanente make-up

Microblading

Permanente make-up eyeliner

Biologische huidverzorging

Bindweefselmassage

Cupping

Definitief ontharen

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring

 

 

TransformAge massage

Rimpels vertellen hun eigen verhaal

Je gezicht is een zeer belangrijk onderdeel van je uitstraling en laat iets van jouw identiteit zien. De verhoudingen en eigenaardigheden maken jouw gezicht anders dan die van een ander en maken jou als mens uniek.

 

De mimiek van je gezicht laat mettertijd haar sporen na, je krijgt rimpels. Deze rimpels vertellen iets over wie je bent, het geeft je je identiteit.

Met de jaren blijft dat proces (veroudering) zich door ontwikkelen. Collageen en elastine nemen af en de spieren en het bot veranderen je gezicht. De bekende rimpels op de bovenlip, de lijntjes onder de ogen, kraaienpootjes en lachrimpels zijn hier een goed voorbeeld van.

 

En je kunt zelf bepalen bij welk hoofdstuk je wilt zijn

In de loop der jaren kun je het gevoel krijgen dat jouw uitstraling niet (meer) past bij je leeftijdsbeleving. Gelukkig zijn er diverse natuurlijke mogelijkheden om een jeugdige uitstraling te behouden. Veroudering kun je natuurlijk niet tegengaan, maar de manier waarop kun je wel bepalen.

 

De huidverbeterende behandelingen van TransformAge is voor alle leeftijden. Zoek je volume of lifting of een vitalere uitstraling? Wat je ook zoekt, een algeheel gevoel van diepe ontspanning is altijd gegarandeerd!

 

 

Lifting, volume of allebei?

Als je ouder wordt maak je minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan, dit heeft zijn weerslag op je jeugdigenuitstraling. Om een jeugdig uitziende huid te behouden is het niet genoeg om alleen het volume te behouden; je moet er ook voor zorgen de je bot- en spierweefsel op een goede manier ondersteund blijft zodat een natuurlijke facelift mogelijk is.

 


TransformAge 3D Skin Fitness Massage

Dit samenspel van 3 veelgevraagde anti-aging massagetechnieken voor het gezicht, hals en decolleté is een behandeling gericht op het spierweefsel, bindweefsel en de lymfe. Deze topsportbehandeling of fitness behandeling voor je huid gaat dieper dan de traditionele massage en zelfs dieper dan een bindweefselmassage.

 

De 3D Skin Fitness Massage bestaat uit:

  • Lymfedrainage om afvalstoffen af te voeren
  • Deep Tissue Pressuur voor lifting
  • Facial Cupping voor huidvernieuwing (bindweefsel)

 

TransformAge Pure Skin Lift – Natuurlijk in vorm

TransformAge Pure Skin Lift is een op zichzelf staande behandeling en kan ook als aanvulling op de 3D Skin Fitness Massage ingezet worden. De natuurlijke vorm van het gezicht komt terug door massage van het dieperliggende spierweefsel vanuit de mond. Een verscherpte expressie, versterkte contouren en meer volume in het gezicht brengen een Pure Skin Lift.

  • De dieper gelegen gezichtsspieren in het wanggebied worden getraind vanuit de mond zodat spierspanning en -volume toenemen en een liftend effect ontstaat.
  • Getrainde gezichtsspieren geven een goede fundering voor het collageenweefsel
  • Doordat een anti-stresseffect optreedt verandert de gezichtsexpressie en daarmee jouw stemming

 

Een mooi resultaat moet je onderhouden

Direct na een TransformAge behandeling krijgt het gezicht zijn natuurlijke, strakke vorm terug en worden expressie en contouren aangescherpt. Om maximaal resultaat te behalen zijn behandelingen in kuurvorm aan te raden. Vanaf slechts één behandeling per week, gedurende een aantal weken, zal de huid aanzienlijk verbeteren en het huidvernieuwingsproces versnellen. Na de kuur is het aan te bevelen om maandelijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

 

Reserveer 75 minuten

 

€ 93,00

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl