De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Permanente make-up

Microblading

Permanente make-up eyeliner

Biologische huidverzorging

Bindweefselmassage

Cupping

Definitief ontharen

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring

 

 

Permanente make-up - de behandeling

's Ochtends verzorgd en opgemaakt wakker worden? Jouw droom, mijn passie!

Ik vind het na 18 jaar nog altijd een feest om het mooiste in iemand naar boven te halen. Met permanente make-up blijft dit zelfs jarenlang zichtbaar. 

 

Permanente make-up biedt veel dagelijks gemak, het zit altijd en overal perfect. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of je wenkbrauwen nog op hun plaats zitten of dat je eyeliner zit waar je dat niet wil.

 

Mijn specialiteit is vooral een zo natuurlijk mogelijke permanente make-up.  

 

De permanente make-up behandeling 

Voordat de behandeling begint vraag ik je een gezondheidsverklaring in te vullen. Hierna breng ik verdovende crème* op de huid aan. Als deze is ingewerkt gaan we samen de vorm en kleur van de permanente make-up bepalen. Nadat we de vorm van jouw wenkbrauwen en/of eyeliner hebben bepaald kunnen we starten met de behandeling. Eerst laat ik je even kennismaken met het gevoel van de naald, zodat je weet wat je kunt verwachten. Hierna ga ik verder met het zetten van de permanente make-up. 

Pijn tijdens de behandeling wordt door iedereen anders ervaren. Helemaal pijnloos zal de behandeling niet zijn, maar je kunt wel een aantal dingen doen waardoor je minder pijn zal ervaren:

 

  • Zorg ervoor dat je uitgerust en rustig in de salon aankomt
  • Begin met het aanbrengen van de verdovende crème 1 uur van te voren aan en herhaal dit ieder kwartier
  • Houd rekening met je maandelijkse periode. Vlak voor je maandelijkse periode is je pijngrens het laagst


Tijdens de behandeling zal ik je zoveel mogelijk op je gemak laten voelen om zo relaxed mogelijk te kunnen liggen, door dit alles zul je zien dat de behandeling te verdragen is.  

 

 

Na de behandeling 

Het eindresultaat is niet meteen zichtbaar. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 30-40% in intensiteit af binnen ongeveer een week. 

Om ervoor te zorgen dat de permanente make-up optimaal zal genezen zijn er richtlijnen opgesteld voor de nabehandeling. Deze krijg je mee samen met de benodigde zalf.

 

Bijwerken

Ondanks dat permanente make-up een tatoeage is raad ik je toch aan om je eyeliner en/of wenkbrauwen tegen een gereduceerde tarief ieder jaar bij te laten werken. Doordat je gezicht iedere dag in aanraking komt met UV licht vervaagt permanente make-up sneller dan een tatoeage op het lichaam. Door het ieder jaar bij te laten werken blijven je eyeliner en/of wenkbrauwen mooi van kleur en vorm. 

 

Goedegekeurd 

Ik werk uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid welke door de GG&GD wordt gecontroleerd in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid. De Ontspannerij is goedgekeurd door de GG&GD. Dit is te controleren via www.veiligtatoeerenenpiercen.nl Bij elke behandeling wordt gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

 

*Verdovende crème via de huisarts
Wanneer je besloten hebt om een permanente make-up behandeling te ondergaan is het fijn om tijdens de behandeling verdoofd te worden. Aangezien een verdoving een medische handeling is en een geneesmiddel, mogen wij als permanente make-up specialisten volgens de normen van de GGD niet meer in het bezit zijn van enige vorm van verdoving. Wel is het zo dat wij gebruik mogen maken van verdovende zalf als je dit bij jouw huisarts aanvraagt en dit als een recept, op eigen naam, meeneemt.

 

 

 

Ik kan je het gebruik van een verdovende zalf aanraden, het maakt de behandeling draaglijker en werkt goed. Je huisarts zal je een recept voor Emla zalf of Lidocaïne crème uitschrijven.

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl