De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

 


 

Privacyverklaring

 

 

3D Skin Fitness Massage

 

Transformeer jouw huid tot een strakke en stevige huid met de 3D Skin Fitness Massage.

 

De mimiek spieren in ons gezicht gebruiken we weinig in verhouding tot de andere spieren van ons lichaam. Als deze gezichtsspieren weinig bewegen en gespannen zijn gaan ze uiteindelijk verstijven, verkorten en verdikken, waardoor de opname van voedingsstoffen en zuurstof geblokkeerd kan worden. Dit maakt dat de doorbloeding slechter wordt en de afvalstoffen achter blijven. Resultaat: de huid wordt valer, er ontstaan rimpels en de contouren verslappen.

 

Versterking van gezichtsspieren, bindweefsel en huidbarrière 

Met TransformAge® 3D Skin Fitness Massage geef jij jouw gezicht een echte workout. De TransformAge® methode is uniek. Het is een nauwgezet samenspel van technieken die er voor zorgen dat jouw huid op een natuurlijke manier er jonger uitziet en mooier wordt. De resultaten zijn mooi en duurzaam.


De drie manuele technieken die gebruikt worden zijn:

 

1. Manuele lymfedrainage Ad modum Vodder

Is een zachte ritmische massage richting de lymfeknopen om de afvalstoffen te verwijderen. Het heeft een zuiverend en voedend effect. De vochtdoorstroming wordt gestimuleerd, de weerstand verhoogt, het stressniveau daalt en het hormalen stelsel wordt geoptimaliseerd. Kortom een heerlijke zachte massage die zeer effectief is.

 

 

2. Deep Tissue Pressuur; deze techniek reset de gezichtsspieren, het elimineert afvalstoffen, normaliseert de spierspanning en de bloedsomloop

Onze gezichtsspieren zijn vaak gespannen, waardoor zuurstof en voedingsstoffen niet vrijelijk kunnen stromen. Verklevingen, rimpels,  roodheid en een doffe huid is het gevolg. Met de Deep Tissue Pressuur worden de spieren met diepe vinger-, platte hand- en vuistdruk langzaam en rustig weer in balans gebracht. De huid wordt gestimuleerd tot vernieuwing. Sommige grepen zijn gevoelig, maar de kracht wordt altijd aangepast op wat jij kan verdragen.

 

3. Cupping, een vorm van acupunctuur die gericht is op bindweefsel, aanhechtingen, spierstelsel, bloedsomloop en lymfe door middel van vacuüm 

Na de Deep Tissue Pressuur kunnen er afvalstoffen achterblijven in de spieren. Door het plaatsen van de cups op de huid wordt er een vacuüm gecreëerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de afvalstoffen verwijdert. Hierbij kunnen in sommige gevallen kleine bloeduitstortingen ontstaan die normaal gesproken na een week weer verdwenen zijn.
Met de cups wordt het bindweefsel intensief gestimuleerd. De collageen productie en daarmee het volume in de huid wordt verbetert. Het intensief stimuleren van het bindweefsel is een van de meest natuurlijke huidverjongende en huidverstevigende behandelingen die er zijn.

 

Eenmalige behandeling of kuurverband 

Eenmalig kun je deze bijzondere massage inzetten als oppepper. Om je huid van een achterstandspositie naar een nieuw fitness niveau te krijgen, is het aan te raden om meerdere behandelingen in kuurverband te doen. De duur van een 3D Skin Fitness Massage kuur is afhankelijk van jouw achterstand en doelstelling. Ook de mate waarin je de behandelingen ondersteunt speelt een belangrijke rol mee. Een kuur omvat 6 tot 15 behandelingen, afhankelijk van jouw huidconditie.

 

Resultaat 

Je zult versteld staan van het resultaat. Je huid:

 

  • voelt zachter
  • is duidelijk steviger
  • is beter gehydrateerd
  • heeft een hechtere dichtheid
  • heeft een gezondere, jeugdigere teint
  • heeft een hervonden elasticiteit  

 

Duurzaam

Doordat je huid weer wordt aangezet om  bindweefsel, elastine en collageen aan te maken is het effect duurzaam. Je kunt dus jaren plezier hebben van TransformAge® 3D Skin Fitness Massage, mits je wel je huid in conditie houdt met een periodieke  Skin Fitness behandeling. 

 

Wanneer wordt TransformAge 3D Skin Fitness afgeraden? 

Transformage wordt afgeraden bij: koorts, kanker en andere kwaadaardige aandoeningen, acute ontstekingen, acute trombose, totale uitputting, hartfalen, nierfalen, orgaantransplantaties, vergrote moedervlekken, zwangerschap, herseninfarct, bloedverdunners, osteoporose, implantaten, fillers en bij botox mag het na 2 weken na de botoxbehandeling.

 

 

Wat kost een TransformAge 3D Massage behandeling? 


 

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl