De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

 


 

Privacyverklaring

 

 

Cryo 21 - Afslanken van probleemzones

Heb je alles al geprobeerd om af te vallen en willen die laatste probleemzones maar niet weg gaan? 

 

Met de Cryo 21 kun je voorgoed verlost zijn van overtollig vet op billen, benen, buik, bovenarmen en onderkin.

 

Cryo 21 maakt gebruik van de revolutionaire cryolipolyse techniek die er voor zorgt dat de probleemzone via koude behandeld wordt. De behandeling is snel en pijnloos, hij wordt zelfs als ontspannen ervaren. Er komen geen injecties, operatie of herstelperiode bij kijken. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vetrolletjes op specifieke plaatsen als buik, benen en taille te behandelen zonder de weefsels te beschadigen.

 

Hoe werkt een behandeling

Cryotherapie is een therapeutische toepassing die gebruik maakt van kou, waarbij vetcellen op een natuurlijke manier worden verwijderd. De cellen worden allereerst bevroren, hierdoor kristalliseren de cellen en worden dan afgebroken. Hierna zullen deze afgebroken vetcellen op een natuurlijke manier als afvalstof het lichaam verlaten.


Heel gericht laat de Cryo 21 temperatuur in een  minimum van tijd van 34⁰C naar ongeveer 8⁰C  dalen zonder dat je dit als echt koud ervaart. Deze thermische schok, voor je vetcellen, wekt een geleidelijk en spontaan eliminiatieproces op die apoptose genoemd wordt.  De koude ontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.

 

Waarom werkt het

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende beweging. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks doorbloed is en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Maar je wilt hier wel graag van af.
Cryotherapie kan deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling verminderen. De Cryo 21 maakt gebruik van het principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.
Dermatologen aan Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

 

 

Te behandelen zones  

 

Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21.
Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen.
Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje.
In het gelaat onderscheiden we vooral het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.

 

Effecten op het lichaam

• versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines en van een groot calorieverbruik
• eliminatie van lokale cellulitis
• vermindering van de vetcellen
• lymfedrainage
• versteviging en versterking van de spieren
• her modellering en afslanking van het lichaam

 

Effecten op het gelaat

• versteviging van de weefsels
• versteviging van de spieren
• vermindering van de rimpels
• verwijderen van de dubbele kin
• huidverjonging

• collageen aanmaak

 

Is de behandeling veilig? 

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier kunnen worden geëlimineerd zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

 

Behandeling 

De behandeling wordt gestart met een gesprek waarbij er gevraagd wordt naar jouw wensen en verwachtingen. Er wordt ook gekeken of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met maximum grootte van één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op je verlanglijstje dan moet je een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen wordt het resultaat per oppervlakte verminderd.
Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan.
De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).
Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.
Na de behandeling wordt de aangebracht crème verder in gemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo zie je onmiddellijk het verkregen resultaat.


Het behandelplan voor omtrekvermindering 

Bij aanvang van deze behandeling moet je weten dat er gemiddeld gezien 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat je hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat het lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog door. 

 

Het resultaat 

Na de behandeling begint het proces van afsterven van de vetcellen. Deze worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, net zoals het vet uit onze voeding.
Het eerste resultaat ziet men onmiddellijk na de behandeling. Na twee weken verkrijgen we het eindresultaat.
De cryo 21 heeft een wetenschappelijke goedkeuring en is daarom veilig.

 

NKA Medisch rapport met betrekking tot de werking en de resultaten van Cryo 21 

Deze studie werd uitgevoerd door Dr Ilaria Marelli, een chirurg, gespecialiseerd in de psychologie en esthetische geneeskunde. Ze werkt al een aantal jaren in de sector van de esthetische geneeskunde en technologie toegepast op de geneeskunde.

CRYO21 is cryotherapiesysteem dat werkt bij een temperatuur tussen 0 ° en -9 °, dit zal ons toelaten om een temperatuur van 8 ° te verkrijgen in het onderhuidse weefsel. Analyse werd uitgevoerd met 100 patiënten behandeld met 6 sessies over 3 maanden. 


 

Wil je weten wat een Cryo 21 behandeling kost, dan klik je hier.

 

 


 

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl