De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

 


Ooglift nieuw in Sneek

Plasma Soft Surgery Lift, dé Anti-rimpelbehandelingen d.m.v. de D.A.S Methode

Nu NIEUW in Sneek

 

Plasma Soft Surgery Lift is de nieuwste techniek in Anti-rimpelbehandeling. 

Plasma Lift wordt de behandeling ook wel genoemd.

 

D.A.S. (Dermo Ablation Surgery)  is de allernieuwste techniek die o.a. een lichte ooglift van zowel het onder- als bovenooglid mogelijk maakt. Rimpeltjes rond de mond zijn te behandelen en nog vele andere gebieden.

 

Dit is weer een uitbreiding in het anti-rimpel offensief.

Deze innovatieve en doeltreffende behandeling is toepasbaar op tal van indicaties, die tot nu toe alleen maar operatief verwijderbaar waren.

 

Onderstaande indicaties zijn onder andere mogelijk:

 

 

 • Ooglidcorrectie boven- en onderooglid zonder te hoeven snijden
 • Hals versteviging en hals lift
 • Rimpelverwijdering zonder snijden
 • Wenkbrauwlift
 • Kraaienpootjes
 • Lijn neus- lippenplooi
 • Ouderdomswratten
 • Fibromen
 • Pigmentvlekken
 • Talgklierhyperplasie (dikke bultjes rond de talgklier)
 • Jukbeenderen liften
 • Mond / rokerslijntjes 
 • Overtollig huid verwijderen o.a. op de buik
 • Littekens door acne
 • Striae
 • Donkere kringen
 • Xanthelasma (vetbultjes / bultjes rond de ogen)
 • Tatoeage verwijderen

 

Plasma lift - Plasma Soft Surgery Ooglift
Bij een Plasma Soft Surgery Ooglift behandeling wordt eest een verdovende crème aangebracht. De behandeling zal ongeveer 15 tot maximaal 30 minuten duren. Door een serie van punt aanrakingen te zetten trekken de huidvezels (collagene vezels) samen en er ontstaat een liftend effect op het ooglid. Bij weinig huidoverschot is vaak één behandeling afdoende, maar is er meer huid dan zullen er twee of meer behandelingen noodzakelijk zijn. Als er een vet overschot in de huid van het boven of wel onderooglid aanwezig is dan kan dat uiteraard niet verwijderd worden met de Plasma Soft Surgery Lift methode.

 

Hoe werkt de D.A.S. Plasma Soft Surgery?  

De Anti-rimpelbehandeling plasma soft surgery met de D.A.S methode in Sneek werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Tijdens een D.A.S. anti-rimpelbehandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Tussen de D.A.S. en de huid is geen direct contact hierdoor ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Dit voel je niet of nauwelijks. Een behandeling met D.A.S. bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Een behandelsessie duurt 10 tot 15 minuten. Het behandelde gebied herstelt zeer snel.

 

Ooglift zonder snijden met D.A.S. 

Een Ooglift van zowel het boven- als het onderooglid kan zonder snijden met de Plasma Soft Surgery Lift D.A.S methode heel simpel, mits de extra huid niet te veel is. Adriana Chevallier, onze D.A.S. specialist, heeft zich als een van de eersten in Nederland hierin gespecialiseerd.
Deze methode kan op vele plekken in het gezicht en de hals toegepast worden, dit als onderdeel van huidverstrakking en verjonging. Samen met de producten van Laviesage, de adviezen en een behandelplan van Rodina Altenburg geeft dit de gelaatsverbetering waar we weer mee verder kunnen.

 

Deze methode kan nog veel meer dan alleen huidliften, er zijn bijvoorbeeld ook de volgende mogelijkheden: verwijderen van goedaardige huidaangroeisels zoals ouderdomswratjes, steelwratjes en (pigment)vlekken.

Zie hieronder een voor en na resultaat van de D.A.S. oogliftbehandeling.

 

 

D.A.S. Plasma Soft-Surgery Lift is een behandeling zonder snijden maar met optimaal en snel resultaat. De kleine “korstjes” die ontstaan tijdens de behandeling zijn na 5 dagen normaal gesproken weer va de huid af. Belangrijk is wel dat men er niet aan peutert of krabt. Nadien is er wel wat roodheid, dit houdt aan tijdens het herstel van de huid. Een zonnefactor / sunblocker is echt nodig om deze dagelijks en vaker per dag aan te brengen. Dit om de nieuwe huid optimaal te beschermen tegen hyperpigmentatie en celschade door UV stralen. Camoufleren met een minerale foundation is dan ook erg aan te bevelen.

 

D.A.S. Plasma Soft Surgery behandeling van de bovenlip 

Plasma Lift behandeling van de rimpeltjes op de bovenlip, ook wel plooirokje,rokerslijntjes of barcode genaamd kunnen sterk verminderd worden door de D.A.S. Plasma Soft Surgery methode. Dit werkt mooier dan fillers en heeft een veel langer effect.

 

Hieronder kunt u zien hoe een Plasma Soft Surgery Lift D.A.S. behandeling in zijn werk gaat. Heb je naar aanleiding van deze film vragen over deze allernieuwste behandeltechniek en wat deze Plasma Soft Surgery behandeling voor jou kan betekenen, neem dan contact op met ons op.

Via mail info@ontspannerij of bel: 0515 411229.

 

 

 

Behandelprijzen

 

 Ooglift bovenooglid v.a. € 350,00
 Ooglift onderooglid  v.a. € 350,00
 Wenkbrauwlift       v.a. € 295,00
 Kraaienpootjes                      v.a. € 275,00
 Bovenlip, rokerslijntjes       v.a. € 300,00
 Mondhoeken  v.a. € 250,00
 Hals v.a. € 350,00
 

 


Prijzen voor de behandeling van pigmentvlekken, ouderdomswratten, steelwratten, acne en of littekentjes verdelen we in mate van intensiteit. Deze prijzen gaan va. € 50,00 maar zijn alleen na consult te bepalen.
 • Licht
 • Matig
 • Sterk
Alle exacte prijzen zijn te bepalen na uitgebreide intake en overleg met de cliënt.
Op combinatie behandelingen is er altijd een voordeliger prijsniveau. Als je bijvoorbeeld een wenkbrauwlift en de bovenlip samen laat behandelen. Onder-en bovenooglid samen in één behandeling ontraden wij vanwege zwelling die kan optreden.

 

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl